Sep 1, 2017, 6:18 PM

Светлинка 

  Poetry » Love
380 0 0

Обикновено шантав ден.
Толкоз, а ти не бе до мен...
Взирам се в далечината -
там блещукаш в тишината!

И предполагам вече спиш.
Сънуваш ме или тъжиш?
Прекрасниче, обичам те!
Целувам те, събличам те...

© Красимир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??