1 sept 2017, 18:18

Светлинка 

  Poesía » De amor
381 0 0

Обикновено шантав ден.
Толкоз, а ти не бе до мен...
Взирам се в далечината -
там блещукаш в тишината!

И предполагам вече спиш.
Сънуваш ме или тъжиш?
Прекрасниче, обичам те!
Целувам те, събличам те...

© Красимир Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??