11.10.2015 г., 18:52 ч.

Светлинки 

  Поезия » Философска
225 0 0

Светлинки

 

Като искрици във нощта прелитаме
и само миг остава нш`та светлина.
Но ние с майката Вселена се преплитаме,
защото низ от мигове е Вечността.


И ако Космоса в нощта ни разпилее
и смачка в шепите си нашите дела,
не знам дали за нас Света ще за милее,
когато сме сами без Род и без Страна.

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??