СВЕТЛО
На...
Вълшебно е когато ме целуваш,
тъй слънчева душата ми трепти!...
И нека да е, нека да е лудост
един молитвено прошепнат стих!
И в дните ми е пролетно и бяло,
ръцете ми ти носят топлина -
дори това осакатено тяло
за теб разцъфна в образ на жена!
Не могат да осъдят любовта ни,
защото тя е светъл необят
и път към неоткрехнатите тайни
отвъд греховния човешки свят!
© Христина Радомирова Всички права запазени