10.01.2014 г., 11:31 ч.  

Световното по футбол 

  Поезия » Пародии
527 0 0

Пулсира първенството.
С възторг Света реве.
Настръхна Обществото.
Тук слава се кове!

Със футболната топка
 решават се съдби...
Пред нас вратите хлопкат...
Пак скърцаме с зъби!

Не стигнахме Осмина,
а камо ли финал?!
Надеждата изстина,
 а бяхме за медал.

За нас се пяха песни
и Зума бе герой!
Но бяхме много лесни
и все ядяхме бой!

Пак нашите момчета
направиха провал...
Дойдоха тук напети,
но срам  за тях съм брал!

И вместо горда слава,
позорът се роди!
А нашата държава...
и тук се провали!

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??