8.06.2011 г., 11:15 ч.

Светулка 

  Поезия » Пейзажна
640 0 0

Среднощен храсталак,

потънал в дрямка –

буреносен облак,

дири сянка;

Светулки нейде озаряват,

гората – стара, мълчалива.

Щурци мелодия припяват

и в сумрака тя застива -

Ледената нощна булка –

Сребърна светулка.

© Денис Метев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??