Jun 8, 2011, 11:15 AM

Светулка 

  Poetry » Landscape
649 0 0

Среднощен храсталак,

потънал в дрямка –

буреносен облак,

дири сянка;

Светулки нейде озаряват,

гората – стара, мълчалива.

Щурци мелодия припяват

и в сумрака тя застива -

Ледената нощна булка –

Сребърна светулка.

© Денис Метев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??