6.05.2018 г., 20:47 ч.  

Светулка 

  Поезия
403 0 0

Блещукащ лъч

на моите бъднини,

сълза на серафим

или бисер от

облачни вълни.

Плавно нощта

целуващи

са твоите криле 

и тронът ти тлеещ,

очите милувайки,

сгрява всяко

детско сърчице.

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??