5.05.2011 г., 19:08 ч.

Светът е снимка... и малко дъжд 

  Поезия » Пейзажна
709 0 2

Дъждовно време...
Чадъри във бяло и черно.
Очите в очи са се спрели…
Навярно  да търсят души прималели.

Капки висяща вода.
Човеци по пътя и в локвите кални.
Очите блестят искрящи и верни…
Неистово търсят небе безпроблемно.

Целувка една.
Чаровна, но всичко е ясно.
Открито небе и чиста вода…
Нечакано щастие и кратичък миг свобода.

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??