9.12.2021 г., 12:26 ч.

Светът на детството и аз 

  Поезия
645 0 0

         

     Светът на детството и аз

 

Във детството ме връща паметта,

светът любим пред мене оживява,

цари хармония и тишина

и светлина в небето засиява.

 

Усмихва ми се синята река,

спокойствието грабва ме отново

и виждам скъпите за мен лица,

безсилна съм да ги опиша в слово.

 

Гори в сърцето обич, красота,

по детски съм безгрижна, много мила,

в душата си открила съм следа,

която мене там е приютила.

 

Запява пак щурчето в моя ден

и всичко в този свят е тъй различно,

донесъл ми е слънцето за мен

и засиял е в рими поетично.

                    Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??