Какво ли ще правя без теб?
Не ще мога да чувствам всеки нов ден
така, както усещах преди.
Друго ще бъде, нали?
Няма я вече същата тръпка
да сме заедно, а когато се мръква,
само едно да желаем -
завинаги така да останем.
Мълчанието е тежест голяма
и надежда понякога няма,
но мечтите се сбъдват тогава,
когато в любовта имаш вяра.
Мечтите не са за никой излишни,
забравяш чрез тях нещата предишни.
Успяваш да видиш дори по-перфектен
света на любовта, пълен с дефекти.