2.07.2024 г., 8:19 ч.

Светът ще се превърне в красота 

  Поезия » Любовна
112 2 0

     Светът ще се превърне в красота

 

Ако докоснеш устните ми с устни,

ще се стопят и всички ледове,

луната само ще ни свети

загадъчно в различни цветове.

 

Ако докоснеш устните ми с устни,

над нас ще падат сребърни звезди,

усмихнати и много нежни

ще бъдат всички топли летни дни.

 

Ако докоснеш устните ми с устни,

ще те обикне моето сърце,

ще бъдат всички нощи чудни,

дошли от други светове.

 

Ще бъдат толкова ефирни, сини,

донесли красотата, любовта,

ако докоснеш устите ми с устни,

светът ще се превърне в красота.

 

                Мария Мустакерска

 

 

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??