23.11.2018 г., 7:18 ч.

Свобода 

  Поезия » Свободен стих
368 1 0

Ние всички бяхме чираци в занаятчийство,

в което никой никога не става господар, 

но не бяхме изгубени.

Сега сме свободни и затова сме изгубени,

и не ме разстройва, че свободата ме излъга,

а съм разстроен, че отсега нататък не мога да ѝ вярвам.

© Филип Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??