11.03.2021 г., 13:40 ч.

Свобода 

  Поезия
365 0 1

Дочуй мълчината ми, 

присъедини се тихо, 

дохвани невнятните за околните думи

и ги скрий надълбоко в очите си.

 

Там те ще бъдат на топло

и съхранени,

без да е нужно да бъдат разбирани.

 

Нека подемем свободата

да бъдем сами, 

сетне в своята самотна сигурност

да се съединим, 

неразбиращи се.

© Илияна Димова Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Направѝ най-трудното - стани господар на самия себе си »

31 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Както пише Джубран, “свободата да бъдеш сам и сигурността да не бъдеш разбиран” ... толкова чисто...просто... )
Предложения
: ??:??