18.09.2023 г., 10:13 ч.

Свобода 

  Поезия
132 0 0

със свобода да 

се зареждаш - значи - да 

не се навеждаш

 

.......................................................

 

друга подредба 

на думите:

 

със 

свобода да 

се зареждаш - значи - 

да не се н а в е ж д а ш

 

 

 

 

 

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??