22.05.2006 г., 0:11 ч.

СВОБОДА 

  Поезия
574 0 3
 

Дишай!  Дишай дълбоко!

Спри, спри за миг!

Не мисли ! Не мисли за нищо!

Усети ... усети всемира!

 

Точно така ... Дишай!

 

Има емоции ...

Има болка ...

Има ревност ...

 

Не желая да ревнувам.

Не желая да ограничавам.

Не желая да клеветя.

 

Искам свобода –

да я давам и да я получавам.

Искам независимост –

да я градя и да помагам да я изградят.

Искам равенство –

тук и сега.

 

Нека бъда перце, крилато и свободно,

реещо се из пространството,

търсещо мястото си,

намиращо скръбта, емоцията

и ревността навсякъде.

Нека бъда перце – окрилено над всичко.

© София Русева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??