3.08.2007 г., 12:55 ч.

СВОБОДА 

  Поезия
480 0 5
СВОБОДА

Докосна сънищата ми със устни.
Мечтите ми превърна в птици.
Отвори клетката, навън ги пусна.
И изкълваха всичко до трошица. 

© Венцислав Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??