30.11.2008 г., 12:51 ч.

Свобода 

  Поезия » Любовна
1233 0 5
Свобода!
Простор и птици.
Ще живея сега,
когато пътят ми чист е.

Когато вятърът лудува
със самотните листа,
когато всичко ми се струва,
че носи смисъл, топлина.

Ще живея сега, щом мога
на гърдите ти да отпочина,
от въглените да раздухам огън,
да се усмихвам даже без причина.

Ще живея.
Дори и да ме убиват
думите на хора зли.
Пред очите ми птици танцуват.
Свободна съм!
                            И това ми стига.

© Мария Табакова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??