6.05.2021 г., 13:09 ч.

Свободната душа 

  Поезия » Свободен стих
339 1 0

Свободната душа - тя весела не спира да върви,

тя винаги е толкова омайна и щастлива,

тя никога глава не клони.

Тя се рее из полета и нивя и разсейва тя старите жътвари - със  приказки омайни на мъдрец,

избавя от беди и от неволи.

Със Бог се слива свободната душа

и в чудния Му глас се вслушва,

единствен верен поданик е тя,

и със Него неуморно закриля света.

   Свободната душа-тя весела не спира да върви,

тя винаги е толкова омайна и щастлива,

тя никога глава не клони.

    Мъдрос и късмет със Бога тя раздава

и не се бои ,а злото по света-

с един размах ще изкорени.

 

 

© Стела Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??