Свободната душа - тя весела не спира да върви,
тя винаги е толкова омайна и щастлива,
тя никога глава не клони.
Тя се рее из полета и нивя и разсейва тя старите жътвари - със приказки омайни на мъдрец,
избавя от беди и от неволи.
Със Бог се слива свободната душа
и в чудния Му глас се вслушва,
единствен верен поданик е тя,
и със Него неуморно закриля света.
Свободната душа-тя весела не спира да върви,
тя винаги е толкова омайна и щастлива,
тя никога глава не клони.
Мъдрос и късмет със Бога тя раздава
и не се бои ,а злото по света-
с един размах ще изкорени.
© Стела Николова All rights reserved.