22.02.2008 г., 15:45 ч.

Свръх доза 

  Поезия
838 0 3
В работата, в механата,
в автобуса
повсеместно изпростяване
ни "друса"!

© Любомир Петков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??