27.09.2012 г., 14:39 ч.

Свръхнова... по земното време 

  Поезия » Друга
513 0 0

Бързам забравена по магистрала от чувства,

табели и знаци не виждам... сърцето до края газта настъпва.

Свръхнова съм, звездна експлозия.

Натискам педала, излитам във Космоса!

Не ми слагай предпазни колани,

не искам защита.

Сърце, не ме е страх, че ще бъдеш разбито.

 

Включвам моторите, вдигай завесата!

Започва обратно броене.

Тръгвам, излитам във Космоса,

на светлинни години от тебе!

Любов,  не се тревожи ти за мене,

пак ще се срещнем,  в шест без петнайсет по земното време!

© Нелия Златанска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??