25.02.2005 г., 17:58 ч.

Свят на лъжи 

  Поезия
944 0 1
Любовта е миг от вечността,
но миг от детство и мечти.
Само наивните сърца
вярва в вечността!

Любовта в живота
се ражда от страста,
извира в света суетен
и превръща в лъжа!

Защото тук - в реалноста,
романтика и обич
отдавна само думи са,
без чувства, без желания.

А колко тъжно е това,
но в човешкото сърце
загнездили са се пороците
и няма място вече,
                  за нежност и любов!

© Стефани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??