5.01.2018 г., 19:19 ч.

Свят за двама 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
321 0 2

 

Споменът ме връща до пейката за двама,

потъвам в твоя поглед,

изгубвам се в прегъдката ти,

водиш ме към очакваната радост.

Горещите ти длани стопяват болката.

Вървя към непозната за мене ласка.

Снагата тръпне и всяка фибричка копнее

за ласките, за нежността, обгърнала душата.

И всичко се повтаря в миг.

Целувките внасят огън в сърцето

и пак, и пак тръпна в страст.

Докосване равно на стихия

и буря в сърцето вилнее.

Ритъмът на сърцето в галоп.

Пътуване и о, прелест,

сведена глава на силно рамо,

целувка за очите и полет над света

на крилете на любовта.

© Йонка Янкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??