16.03.2008 г., 9:56 ч.

Свят за всяка арена 

  Поезия » Гражданска
426 0 8
 

Само с живота си

човек е богат!

Само чрез живия цвят

се продължава нашият свят!

Човекът е цвета

на своето време.

Човекът е света,

създаван открай време.

Човекът свят - вселена

е цвят за всяко време,

свят за всяка арена.

© Анна Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??