Ах момиче, момиче
така си пенлива,
както пенлива е морска вълнá.
Ах момиче, момиче
така си красива,
както красив е фарът в нощта.
Ах момиче, момиче
така си студена,
като сирена на лов по брега.
Ах момиче, момиче
така си смирена,
като кралица превзела света.
Ах момиче, момиче,
колко си смела,
колкото смел е часът на смъртта.
Ти , любима, любима,
но толкова вятърна,
колкото вятърен е дъха на мъртвец.
Ти, любима, любима,
така те мечтая,
сякаш мога да влюбя поет
....
© Натали П. Всички права запазени