9.10.2005 г., 16:20 ч.

Сякаш няма път 

  Поезия
908 1 2
Събличай ме!
Целувай ме!
В безвремие
да се стопя,
да се разлея,
като приливна вълна,
достигнала брега.
Не оставяй мрака
в душата ми
гнездо да свива!
Не оставяй
демони зловещи,
да ме приютят!
Люби ме!
Мислите тежат
и пускат корени.
И сякаш няма път...

© Галя Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??