12.08.2006 г., 14:21 ч.

СЯНКА 

  Поезия
634 1 9

Не съм способна да обичам.Не, не съм.
Черна дупка имам, не сърце в гърдите.
И не познавам болката, и прелестния звън,
който влюбените носят във очите.


Вървя по улиците сред шумните тълпи,
но с тях не мога да се слея, аз се различавам,
защото сенките не оставят никога следи,
а мъртвите едва ли могат да се съживяват.

11.08.2006г.

© Сияна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??