5.05.2023 г., 9:49 ч.

Сянка 

  Поезия » Любовна, Философска
249 1 0

ти си черна сянка
в моя нов живот
може би си ангел
от небесен свод

 

може би си дявол
с цел да пакости
(махай се тогава
имам си мечти)

 

може би богиня
впила две звезди
ювелирно сини
обич да роди

 

може би момиче
скромно и добро
на врата окичило
кръстче от сребро

 

ти си бяла сянка
в мойте нови дни
стана ми стопанка
в мир и във войни


 

© Кирил Влахов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??