ти си черна сянка
в моя нов живот
може би си ангел
от небесен свод
може би си дявол
с цел да пакости
(махай се тогава
имам си мечти)
може би богиня
впила две звезди
ювелирно сини
обич да роди
може би момиче
скромно и добро
на врата окичило
кръстче от сребро
ти си бяла сянка
в мойте нови дни
стана ми стопанка
в мир и във войни
© Кирил Влахов All rights reserved.