Сянката на нощта ще пада
и моите сълзи ще свършат,
нищо ново, няма изненада,
крилете ни ще се прекършат!
И недоволни се гневим,
искаме изход и пощада,
но безсилни ще търпим
болките, с които се страда...
сянката на нощта ще пада!
© Георги Всички права запазени