Nov 10, 2023, 5:44 AM

Сянката на нощта ще пада! 

  Poetry » Phylosophy
304 0 0

Сянката на нощта ще пада

и моите сълзи ще свършат,

нищо ново, няма изненада,

крилете ни ще се прекършат!

 

И недоволни се гневим,

искаме изход и пощада,

но безсилни ще търпим

болките, с които се страда...

сянката на нощта ще пада!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??