Събирам в шепи звездната надежда
и щедро я разпръсквам над света,
сред капки белокъдра, морска нежност
усмихвам се, обичам и раста.
Узрявам в мигове от синя вечност,
опитвам думи - сладки плодове,
открила, че съм мида от сърдечност,
гласът на Бога тихо ме зове.
© Милена Френкева Всички права запазени