11.08.2007 г., 20:49 ч.

Съблечи устните ми до целувка 

  Поезия
718 0 3

Съблечи устните ми -
нека останат само по целувка,
нека погледът ти наметне очите ми,
за да не им е студено
от сълзите.
Хвани ръцете ми и ги окови
в своите,
дай им силата да прегръщат,
когато ги боли.
Откъсни сърцето ми,
като цвете в зимна градина
и го посей до своето,
полей го с обич и щастие,
дай му живот...


Но първо съблечи устните ми,
оголи ги до целувка...

© Стаси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??