18.01.2024 г., 13:54 ч.  

Съботна поща – запечатано без целувка 

  Поезия » Друга
244 0 2

 

  

                  Тя:                                                                   Той:  

Ще                                                                      Не,

    чакам                                                                трай си!

                        в дванайсет                                                        Зает съм

                          до втората                                                      с четвъртата

   блатна тръстика.                                              чиста мастика.

 

 

 

 

                  Тя:                                                                   Той: 

Ах,                                                                    Не

много                                                                мога!

 жесток си!                                                        Принцеси

Защо не ми                                                       целуваме

   викна карета?                                              само до петък. 

 

 

 

  Произведението участва в Третия международен поетичен конкурс "Защо пиша това писмо?"2023 и не спечели никаква награда 😃 👑

 

© Мария Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??