Виж, стана топло. Слънцето протяга
към мен лъчи. Познало любовта.
В очите въгленчета се разгарят.
Разливат светлина. И не болят.
Сърцето ми изпълва се със радост.
Ехтят камбани. Чули са вестта,
че някой с мен желае да остане.
Да тръшне забранената врата.
И две души избягали от Рая
отново да се срещнат тук, сега.
Пренесли от небесната омая
една - едничка Божия искра.
"Обичам те!" - не спирам да повтарям
повярвала в добрите чудеса.
Дали те искам?! Вярвам и го зная.
Слънцето разбуди любовта.
© Таня Мезева Всички права запазени
И аз вярвам