11.03.2011 г., 20:37 ч.

Събудих се 

  Поезия » Друга
758 0 5
  • Има те небе…
  •  по-синьо си от всякога. 
  •  Има те и теб, слънчице красиво.
  •  А въздухът ухае на живот.
  •  Цветята ме опиват с аромат, 
  •  очите ми обхождат всяка клонка… 
  •  Събудих се! И пия… пия жадно. 
  •  Тъй ненаситна съм сега. 
  •  Защо ли?...
  •  Липсваше ми тази красота.

© Мариана Вълкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??