2.07.2019 г., 0:10 ч.  

Събудя ли се 

  Поезия » Любовна
302 0 0

Събудя ли се вече ще съм мъртва,

ще съм поела пътя си към Небесния Отец.

Преминавайки през водите на Лета,

дали ще помня очите ти и топлия ти глас...

За това не искам да се будя,

но не искам ти да си далеч от мен

Искам те до мен да си, за да целувам

очите и устните ти и да стоя във твоя плен.

Щом все още дишам значи те обичам.

И ще те обичам,

докато бялата роба на смъртта не облека

и не се превърна отново във волна самодива,

танцуваща своя див танц над росните поля

Но и тогава в сънищата ти ще идвам,

разплела своята коса

за тебе своят див танц отново ще танцувам

вечният танц на любовта...

 

01-07-2019

© МД Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??