14.04.2021 г., 7:57 ч.

Събуждане 

  Поезия » Любовна
158 0 0

Когато сутринта събужда се в копнежа,

нежността се ражда под топлото одеяло.

Очаква ме денят с радост свежа.

И крила разпервам с вълшебно наметало.

 

Едва проглеждам през завеса,

запитан ум подсказва нежно.

Ти бъди всякога в стремежа.

И нека "Аз съм" да съществува вечно.

 

Сияйното небе поглеждам жадно.

Очите изпълват се с богатство.

От сърцето ми струи надежда.

И твоята усмивка ме погалва славно.

 

© Стефан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??