25.08.2010 г., 22:30 ч.

Събуждане 

  Поезия
457 0 1

Издишах цялата надежда...

С горчивина копнежите изхвърлих.

Напразно  миговете отлетели

за своите черти претърсвах.

 

 

Къде остана красотата,

която в сърцето ми гореше...

Ръцете си не чувствам вече!

 

Защо ме докосна?!

Как ме намери!?

 

Усещам всеки дъх в гърдите.

Родих се пак, за да живея!


 

Толкова бързо понякога пресъхват дните.

Зад раменете ни годините изчезват

и пропиляното не се измерва...

 

Изправих се

над  болката с погнуса.

Oткопчих я от голите си вени!


А миналото ако ме потърси,

ще го подмина, без да се погледнем.

 

 

 

© Радостина Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • леле страхотна си , наистина усетихболката и смесените чувства , ного е живо , макар и тъжно.
Предложения
: ??:??