1.10.2009 г., 22:03 ч.

Съдба 

  Поезия » Философска
707 0 1

Открити,
с проблеми покрити,
от лъжи - протрити,
личности - изтрити!

Обречени,
молитви неизречени,
без души - голи, разсъблечени,
без имена - просто същества наречени!

Без ум, живеещи в грях,
без мечти, живеещи в страх,
разминават се с поглед плах.
Ще се смили ли тя над тях?

Колко ще си отидат без име, без чест?
Колко ли от тях ще вземе днес?

© Цветина Ненчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??