Всяка вечер те посрещам, мили,
в свойта стая топла и самотна.
И ти давам страст от себе си и сили -
да не бъдеш ти самотен.
И съм страстна, и съм нежна,
и съм такава, каквато пожелаеш.
Без упреци и без да бъда важна,
примирявам се - единствено да ме желаеш.
Зная, че съм втора и утеха
за душата и сърцето ти студено.
Зная, че любов не ще намеря,
но явно така било ми отредено.
© Стефани Всички права запазени
а любов на всеки е отредена!
А докато срещнеш тази любов, която заслужаваш се забавлявай и горе главата!!!