20.09.2013 г., 20:25 ч.

Съдба 

  Поезия » Хумористична
522 0 0

"Какво да ти разправям, брат!" -

Застигна ме съдба нелека! - 

Вместо на плажа в Слънчев бряг

да се пека на чушкопека!..."

© Божидар Хаджидиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??