14.06.2019 г., 12:31 ч.

Съдба 

  Поезия
483 0 2

Съдба

Живот! Съдба! И една пътека!
Вървиш по нея, а тя обрасла в плевел.
Мрак! Тишина! Орис не лека!
Самота и ден дълъг, не весел.

Мисли и мечти неизживени
обич и танцуваща тръпка.
Добрини благи, но не разбрани,
тежко се върви стъпка по стъпка.

Пронизва в сърцето една любов,
и после отлита в тъмнината.
Притиска те живота суров,
бавно затихват радостта и топлината.

© Йонка Янкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??