18.09.2010 г., 12:03 ч.

Съдба 

  Поезия » Философска
1332 0 5

СЪДБА


 

 

В живота всеки има своята съдба!

Но тя не е един-единствен път...

Съдбата е - да избереш ти сам в света

по кой разклон да тръгнеш ти от този кръстопът...

Нима когато ражда се човек -

животът му е бил предначертан?

Съдбата ли го води в пътя - лек или нелек?

Или е част тя от Божествения план?

И колкото понякога и да боли...

Изгубеното няма да се върне!

Премеждията са уроци на съдбата ни, уви!

Завоите от пътя пък - навярно изходи са...

А може би е нужна вяра и желание -

да определят посоката на нашата съдба...

Да я изслушаме и разберем! Макар да причинява ни страдания...

Да не пропущаме това, което дава ни се във света!


 

 

 

Елена Найденова - Sun

 

 

 

 

Авторски клип по този стих:

http://bg.netlog.com/go/explore/videos/videoid=bg-381207


© Елена Найденова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??