17.05.2008 г., 6:33 ч.

Съдба... 

  Поезия » Друга
782 0 1

Там, където слънцето едва блестеше

и нощта се беше спотаила,

едно сърце безжизнено туптеше,

а душата - тя се беше изпарила. 

В мислите и тъга се беше застояла.

Една тъга, която пълнеше очите със сълзи.

Тъгата цялата я беше обладала

и правеше сърцето на трески.

Нетърсена от никой във нощта,
стоеше като труп на земята,
сънувайки в тишина,
сънят оставаше и във главата
.

Неспирна мъка от страх във тишина

я караше да полудява.
С безсилен вик във пустошта

сърцето започна да се изтънява. 

Смърт бе нейната мечта,

но сънят и твърде дълъг беше,

а нощта обгръщаше я в самота,

животът дните си крадеше.

© Стефан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??