14.11.2008 г., 15:40 ч.

Съдба! Самота! Смърт! 

  Поезия » Друга
611 0 4
Съдба - Аз съм твоят нов жених!
След безброй деца, чийто дъх отне,
майчински целуна мойте устни
и прекърши детското сърце.

Самота - Аз съм твоят нов жених!
Хиляди лица, преминали през мен
на хора, чийто взор забравил е
да спре и види, че ме има.

Смърт - Аз съм твоят нов жених!
Сивият разпаднат силует на разреваното момче
със стъклени очи и дунапренено сърце,
чиято единствена съдба остана твойта празнота.

© Богомил Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??