15.07.2011 г., 11:25 ч.

Съдба съм ти 

  Поезия » Любовна
754 0 4

Крещят ли думите в тебе,

истинно (раз) казващи за любовта?

Блъскат ли се чувствата в тебе,

когато обречен си на самота?

Мислите събират ли се в ума ти,

премисляйки изгубени моменти?

Очите ти още ли са заблудени

за онзи, на който ме приписа?

Можеш ли да избягаш ти сега от

съдбата, крачейки след теб?

Можеш ли да не ме обичаш,

когато очите ми вечно са пред теб?

Мечтаеш ли за онзи миг на устни, впити в забрава?

Кажи ми, крещят ли думите от устните пияни,

изричащи трезвени желания?

Още ще разказваш ли? - Имам време да те слушам!

"Обичам те!", ще повярваш ли?

Душата ми не иска да те пуска!!!

© Фатиме Тибер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??