КЪСИ СТИХОТВОРЕНИЯ
1. Съдбата
За пред обществото чувствата се скриват,
но от дъждовете – брегове се сриват.
С кротост ли си носим кръста на съдбата?
Злото ли вести се – търсим в друг вината.
октомври 2011 – май 2017
(„Живот и любов“ – втора книга)
© Иванъ Митовъ Всички права запазени