Feb 8, 2018, 9:49 AM

Съдбата 

  Poetry » Other
340 1 1

              КЪСИ СТИХОТВОРЕНИЯ

                       1. Съдбата

За пред обществото чувствата се скриват,
но от дъждовете – брегове се сриват.

С кротост ли си носим кръста на съдбата?
Злото ли вести се – търсим в друг вината.

 

октомври 2011 – май 2017

 

(„Живот и любов“ – втора книга)

© Иванъ Митовъ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря на всички, които до този момент прочетоха творбата, както и на този добавил я в "Любими".
Random works
: ??:??